Bästa blendern som klarar att mixa allt

Artikeln innehåller annonslänkar

1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Vilken är den bästa blendern?

Att köpa en blender är en stor investering och det finns en del saker som kan vara bra att tänka på. Den måste klara av att mixa hårda saker som frysta bär och grönsaker, is eller nötter och kunna pulverisera avokadokärnor utan att bli överbelastad. Gör man gröna drinkar eller smoothies är det viktigt att den klarar av att göra den finfördelad så att drycken inte känns grynig. Innan vi köpte den blender vi idag använder har vi bränt sönder två mixerstavar när vi gjorde chokladbollar. Här tipsar vi om de bästa som finns att köpa just nu för hushåll.

Bästa blendern på marknaden

Vi har använt den här blendern hemma dagligen i flera år. Den har en styrka på nästan tre hästkrafter eller 1560 Watt. Motorn och kannan har 8 års garanti och den är flitigt använd av restauranger och caféer. Blendern har två olika kannor som är fria från BPA. En är specialiserad på smoothies, varma soppor eller krämig glass. Den andra passar bättre till tjockare röror som rawbollar, nötsmör, pesto eller hummus. Den är mycket enkel att använda med förinställda program med pulsfunktioner. Kannorna är enkla att rengöra genom att antingen hälla i lite vatten och diskmedel och låta blendern själv rengöra eller i diskmaskin. Den kostar en slant och det finns billigare modeller på marknaden men om vi räknar kostnad per användning är den helt klart värd sina pengar. Vi har använt vår dagligen i snart fyra år och har inga planer på att byta ut den. Här går den att köpa. På youtube finns en kanal som heter Will it Blend där de stoppar i diverse saker som skor, iPhones, med mera för att se vad denna blender klarar av.

Bästa blendern 2022 till lägre pris

En annan mixer vi testat och gillar är denna modell. Motorn har en styrka på 1600 watt, den kostar inte lika mycket som den ovan och har alla funktioner som behövs för att göra smoothies, röror och rawbollar. Det som är smidigt med denna är att det går att göra både tjockare röror och smoothies i samma behållare med hjälp av en stav som kommer med. Det finns även en knapp med ett rengöringsprogram så denna blender är också enkel att rengöra. Om du köper denna maskin och registrerar produkten hos tillverkaren inom 14 dagar efter att du köpt den har de en 100 dagars nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd med produkten får du returnera den.

High speed blender

En annan populär variant är denna modell som är en konkurrent till den vi har hemma. Anledningen till att vi inte valde denna var att den är lite högre än den vi har men annars har den samma funktioner och finesser. En motor som klarar 1600 Watt och 10 års garanti. En funktion vi uppskattar är en låsspärrsteknik som förhindrar maskinen från att starta om locket eller behållaren inte är på plats.

Hoppas du finner någon du gillar!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bästa blendern
Author Rating
51star1star1star1star1star